Winkel

  • Wellzz is een weldaad voor je huid. Wellzz dag en nacht crème is een unieke samenstelling van biologische plantaardige oliën en extracten. Deze creme verbetert de weerstand en elasticiteit van de huid hierdoor vertraagt het ouder worden van de huid. Ook herstelt de structuur en souplesse van de huid, verhoogt en balanceert de afweer van de huid waardoor beschadigingen en uitdrogingen sneller herstellen. Wellzz crème geeft de huid een frisse en egale uitstraling, vervaagt pigmentvlekken en donkere kringen onder de ogen. Deze hydraterende crème bevordert de bloedcirculatie en zorgt voor een aanzienlijk verjongd en stralend huid. De textuur is goed smeerbaar en kan ook rond de ogen aangebracht worden. Wellzz gezichtscrème is een goede basiscrème voor make-up. Wellzz producten kunnen ook parfumvrij geleverd worden.
  • Wellzz is een weldaad voor je huid. Wellzz gezichtscrème is een unieke samenstelling van biologische plantaardige oliën en extracten. Wellzz dagcrème geeft de huid een frisse en egale uitstraling, vervaagt pigmentvlekken en donkere kringen onder de ogen. Deze hydraterende crème bevordert de bloedcirculatie en zorgt voor een aanzienlijk verjongd en stralend huid. Ook wordt de weerstand en elasticiteit van de huid verbeterd hierdoor vertraagt het ouder worden van de huid. De textuur is goed smeerbaar, ruikt lekker en kan ook rondom de ogen aangebracht worden. Wellzz gezichtscrème is een goede basiscrème voor make-up. Wellzz producten kunnen ook parfumvrij geleverd worden.
  • Wellzz is een weldaad voor je huid. Wellzz gezichtsmasker is een kant en klaar masker geschikt voor alle huidtypen. Dit masker is een samenstelling van biologische planten extracten en natuur substanties o.a. van ghassoul klei, witte klei, honing, shea boter en vitamine E. Wellzz gezichtsmasker heeft een diepreinigende en herstellende werking, verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid en bevordert de aanmaak van collageen. De toegevoegde ghassoul klei absorbeert overtollig vet hierdoor vermindert acne en verdwijnen mee-eters. Dit gezichtsmasker heeft een zachte textuur en een aangename geur. Wellzz producten kunnen ook parfumvrij geleverd worden. Breng aan op gezicht en hals. Lippen en de huid rondom de ogen vrij houden, na 10 minuten afspoelen. Gebruik gezichtsmasker 1 tot 2 keer per week. Tip: Masker heeft een diepreinigende werking op een gescrubd of gestoomd huid. Regelmatig gebruik van gezichtsmasker is een prima onderhoud voor een jeugdige uitstraling.
  • Wellzz is een weldaad voor je huid. Wellzz Nachtcrème is een romige voedzame hydraterende crème met biologische plantaardige oliën en extracten. Gedurende de nacht voedt deze crème de huid intensief en ondersteunt het herstelvermogen van de huid aan de schadelijke invloeden waaraan de huid overdag bloot gesteld wordt. Deze nachtcrème is verrijkt met vitamine C en E. Wellzz nachtcrème heeft een rijke en romige textuur en kan ook rondom de ogen aangebracht worden. Wellzz producten kunnen ook parfumvrij geleverd worden.
  • Wellzz is een weldaad voor je huid. Wellzz scrubcrème is een samenstelling van biologische plantaardige olien en extracten, o.a. van: cranberry, groene thee, bamboe extract, jojoba parels en fijne druivenpit korrels. Deze scrubcrème heeft huidvriendelijke fijne korrels die de huid diep reinigen, dode huidcellen verwijderen en de bloedsomloop stimuleren hierdoor krijgt de teint van de huid een extra boost. Deze scrubcrème vernieuwt de huidcellen, verfijnt de huidstructuur en is een perfecte remedie tegen acne en vette huid. Wellzz producten kunnen ook parfumvrij geleverd worden. Gebruik scrubcrème 1 tot 2 keer per week. Tip: Regelmatig scrubben bevordert de bloedcirculatie en geeft een mooie stralende huid.